1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Megkérdeztük, mit gondolnak a járókelők a háborúról és hogy ők vajon fegyvert ragadnának-e, ha védekezni kell.

"Orbán Viktor... úgymond: korrekt"

"Ha Magyarországon hasonló helyzet lenne, itt maradna?"

"Igen. Biztos."

"Össze kell fognunk, bár a háború már a kertek alatt van."

A budapesti utcákon kérdeztünk magyar és külföldi járókelőket, hogy mit gondolnak az orosz-ukrán háború mostani állásáról. Az általunk megkérdezettek közül sokan tartanak az ukrajnai helyzettől. Van, aki összefogásra szólít föl, van, aki rögtön békét szeretne, és senki sem teljesen nyugodt. Ami viszont meglepő, hogy a találomra megszólított polgárok közül nagyon sokan különösen tájékozottak. Még a fiatalok is. Persze, nem mindenki.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!