3p

Aki gyorsan foglal, az akár 20 százalékos nyitási kedvezményt is kaphat Tiborcz István milliárdokból felújított turai kastélyszállójában. Lehet SZÉP-kártyával is fizetni.

Eredetileg már tavaly ősszel megnyílt volna, aztán idén közbeszólt a koronavírus-járvány, de júliusban most már tényleg végre megnyílik Tiborcz István, a miniszterelnök vejének 19 szobás turai kastélyszállója. Ráadásul nem is akárhogyan, hanem hatalmas nyitási akciókkal.

20 százalékos nyitási kedvezmény a 2020. július-augusztus közötti érkezésre. Használja ki ezt az egyedüli lehetőséget és fedezze fel elsőként a BOTANIQ Turai Kastély csodálatos világát - szól a rendkívüli ajánlat.

Pontosan még nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni egy éjszaka a kastélyszállóban, mert a foglalási rendszert még nem nyitották ki. Jó hír viszont, hogy Tiborcz István kastélyszállójában SZÉP-kártyával is fizethetnek majd a magyar munkavállalók, ha úgy döntenek, hogy esetleg a Schossberger lakosztályban szeretnének eltölteni néhány nyugodt napot.

A lakosztályhoz egy 50 négyzetméteres privát terasz társul, amely kiváló helyszíne lehet a kellemes reggeliknek vagy a romantikus vacsoráknak. Nappalija, valamint az óratoronyban kialakított étkezője meghitt színteret biztosít baráti összejöveteleknek vagy egy kellemes napot záró vacsorának - olvasható szálloda bemutatkozásában.

A kastély minden szobájában kézzel készített kasmír matracok várják a magyar munkavállalókat, a szobákból pedig a páratlan 10 hektáros kastély parkra nyílik kilátás. A miniszterelnök veje a Portfoliónak adott interjúban úgy fogalmazott: a Turai Kastély kész, terveik szerint július 15-én nyitják a foglalási rendszert.

Mindenképpen piaci szereplőként értelmezzük magunkat - olvasható az interjúban.

A piac mostanában nincs éppen a legjobb állapotban, a hazai turizmus legtöbb szereplője már annak is örül, ha egyáltalán már kinyithatta meglévő szállodáját a koronavírus-járvány után. Fotók alapján el kell ismerni, hogy gyönyörű lett a kastély: korábbi adatok szerint legalább 4,5 milliárd forintba került a felújítás. A kastély konkrétan a TRA Real Estates Kft. nevű céghez tartozik, amely Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Zrt. tulajdonában van. Ebből a cégből a fiatal üzletember a 2019-es teljesítmény után 2,3 milliárd forintos osztalékot vett ki, pedig 4,8 milliárd forintos profittal zárt.

Orbán Viktor vejének van már egy ötcsillagos szállodája: a BDPST tavaly vásárolta meg a TémaDesign Kft. 100 százalékos üzletrészét Mészáros Lőrinc nagyvállalkozótól, melynek értéke 979,7 millió forint volt. Így ő a végső tulajdonosa a tarcali ötcsillagos Andrássy Rezidencia szállodának is, amely amúgy 324,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiíírt Kisfaludy-pályázatokból.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!