<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Időszerűnek és szükségesnek tartja a Mi Hazánk Mozgalom, hogy szabályozott legyen a magyar sportolók aránya a magyar bajnokságokban, ezért jogszabály-módosítást kezdeményez - közölte Novák Előd, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón.

Hozzátette: a romániai csapatsportban bevezetett hazai kvóta mintájára magyar kvótát javasolnak bevezetni itthon is. Novák Előd példákat említve úgy fogalmazott, hogy a Fidesz-alelnöke, Kubatov Gábor által irányított Fradi első hazai BL-meccsén egyetlen magyar mezőnyjátékos sem szerepelt a kezdőcsapatban, és az Újpest esetében is hasonló a helyzet.

A Mi Hazánk Mozgalom azt szeretné, hogy hazai kvótát vezessenek be a magyar csapatsport-bajnokságokban, erősítve ezzel a nemzeti jelleget és megerősítve a magyar utánpótlásképzést is - közölte a párt alelnöke.

Nagy Attila, a párt sportkabinetjének elnöke azt mondta, szeretnék elérni, hogy csapatsportágtól függően legalább 50-70 százalékban magyar fiatalok szerepelhessenek "a külföldi játékosok mértéktelen szerepeltetése helyett". (MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.