<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

„Ami eddig történt az csak a bemelegítés volt” - a kata és a rezsi miatt is tüntetnek a futárok. Kedden ők voltak, akik lezárták a Margit hidat.

A futárok hétfő reggel 7-re hirdettek tüntetést a Facebookon. Felhívásukban azt írják: itt az ideje komolyan venni a dolgokat! Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy ott és akkor legyen a tüntetés, amikor és ahol igazán fáj a kormánynak! Ezért a hétfői demonstrációt a kora reggeli órákra szervezik, a Margit híd pesti hídfőjéhez.

Tüntetők a Margit-híd pesti hídfőjénél 2022. július 12-én. Fotó: Privátbankár.hu/Mfor.hu/Izsó Márton ArtúrTüntetők a Margit-híd pesti hídfőjénél 2022. július 12-én. Fotó: Privátbankár.hu/Mfor.hu/Izsó Márton Artúr

Szerintük, ami eddig történt az csak a bemelegítés volt, és most kezdődik az igazi ellenállás. Ígértük szerint szervezetten és koordináltan tartják meg az eseményeket.

A demonstráció célja, hogy

- Tolják el a kata módosításának bevezetését januárra!

- Tervezzék újra a kata módosítást!

- Tervezzék újra a "rezsicsökkentés-csökkentést"!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.