<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hatalmas felhajtás volt a Forma–1 történetének első Miami Nagydíja körül, és bár az őrült árak mellett is rengetegen látogattak a versenyhelyszínre, ahol számos híresség is feltűnt, most már tudni lehet: mégis veszteséges lett a erseny.

Erről az egyik főszervező és egyben a Miami Dolphins NFL-csapatnak otthont adó Hard Rock stadion vezetője, Tom Garfinkel beszélt, aki bevallotta, hogy valóban elszámolták maguka

Nem hozott nyereséget a Miami Nagydíj. Fotó: DepositphotosNem hozott nyereséget a Miami Nagydíj. Fotó: Depositphotos

„Ha hat hónappal ezelőtt megkérdeznek, azt mondtam volna, hogy a bevételek alakulása alapján nyereségesek leszünk, viszont nem fogunk pénzt látni ebből. A kiadások ugyanis messze meghaladták a várakozásainkat, de ez azért volt, mert megpróbáltunk mindent megtenni, hogy megfeleljünk az F1-nek, és annak, hogy egy olyan esemény hozzunk össze, amit megálmodtunk" - írta Garfinkel Twitter-oldalán.

Sovány vigasz, de tény, az amerikai tévézés történetének legnagyobb nézettségi átlagát hozta a Miami Nagydíj azzal, hogy az USA-ban átlagosan 2,58 millióan nézték a floridai futamot.

Garfinkel szerint vannak dolgok, amelyek nagyon jól mentek, s a visszajelzések is nagyon pozitívak voltak a csapatoktól, a versenyzőktől és az F1-től, az FIA-tól. Kaptak visszajelzéseket a rajongóktól is, amelyek alapján még tovább lehet fejlődni, "de első alkalommal úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült."

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.