1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

40 euró alá ment a rotterdami tőzsdei jegyzés. Ez utoljára 2021 júliusában esett meg.

Jó hírt kaptunk a rotterdami árutőzsdéről. A nemzetközi gázügyletek elszámolásánál irányadó TTF-típus jegyzése több mint 7 százalékkal alacsonyabb a pénteki záráshoz képest. E zuhanás következtében áttörte a 40 eurós megawattórénkénti lélektani szintet. Ez azért nagy dolog, mert utoljára csaknem 20 hónappal ezelőtt, 2021 júliusában kezdődött 3-sal az árfo

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!