<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Meghosszabbította a kedvezményt a kormány.

Májusra is kérhető az ingyeninternet - derül ki a Magyar Közkönyből. Orbán Viktor miniszterelnök még november közepén jelentette be, hogy első körben harminc napra ingyenes lesz a helyhez kötött internetszolgáltatás azoknak a családoknak, ahol nappali tagozatos középiskolás tanul.

A lehetőséget december 9-én egy újabb kormányrendelet háromhavi (háromszor 30 napi) igénybevételre hosszabbította meg, amennyiben a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló középiskolások családjai, valamint a jogosult, előfizetéssel rendelkező tanárok jelezték igényüket ezzel kapcsolatban a szolgáltatójuknál.

Márciusban kiegészítették az alapfokú oktatással is a rendeletet, így a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás már ingyenesen vehető igénybe az általános iskolás gyerekek számára is. A május 1-jén hatályba lépő új kiegészítés szerint pedig az ingyenes internet már hatszor 30 napra vehető igénybe, vagyis májusban is.

Az általános iskolások számára pedig a "március és április" szöveg kiegészült a május szóval, tehát nekik is jár a kedvezmény. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) februárban arról tájékoztatott, hogy addig közel százezer család igényelte az ingyenes internetet.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.