<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Vagy félháznyi szurkolóban - mikor épp melyik jelent kevesebb embert.

Továbbra sem áll el Japán az olimpia megrendezésétől, most épp azt mérlegelik az illetékesek, hogy 10 ezer főben limitálnák a rendezvényhelyszínek látogathatóságát, illetve félházig töltenék meg a helyszíneket - mikor melyik jelent kevesebb embert. Jelenleg egyébként ennél szigorúbb limit van érvényben a sporteseményekre: félház vagy 5 ezer ember, amelyik épp kevesebbet jelent.

A javaslatot szerdán tárgyalja az ország vírusügyi hatósága. A limit csak a japán szurkolókra vonatkozna, hiszen arról már korábban megszületett a döntés, hogy külföldi nézőket nem engednek be az olimpiára a járványhelyzet miatt.

Bárhogy is döntsenek a vírusügyi szakemberek, a japán olimpiai bizottságnak csak június 20. után lehet beleszólása a dolgokba, akkor jár le a most érvényben lévő veszélyhelyzet.

Japánban eddig 14 ezren haltak meg a koronavírussal összefüggésben, annak ellenére, hogy nem voltak szigorú lezárások. A kedvezőnek mondható adattal szemben azonban az a tény áll szemben, hogy az ország vakcinázási programja nagyon lassan halad, eddig csak a lakosság 5 százaléka kapta meg mindkét vakcinaadagot.

(Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.