2020. április 7. 21:59
MTI

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a játékosok lejáró szerződésének meghoszabbítását ajánlja, illetve engedélyezni fogja az átigazolási időszak eltolását.

A szervezet ezzel ahhoz igyekszik hozzájárulni, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett sorozatokat be lehessen fejezni.

A FIFA egyúttal arra bátorítja a klubokat és a játékosokat, hogy közösen találjanak megoldásokat a mérkőzések nélküli időszakban felmerülő problémákra, jussanak megállapodásokra a vitás kérdésekben egy olyan időszakban, amelyben előre nem látható bevételkieséssel kell számolni. A múlt hétvégén már körvonalazódott iránymutatást kedden támogatta a FIFA tanácsa.

Az európai szövetség (UEFA) korábban közölte, hogy mindenképpen azt szeretné, ha a pályán elért eredményekkel lehetne lezárni a 2019/20-as idényt, még akkor is, ha esetleg augusztusig tartana.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.