<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A főpolgármester új javaslattal fordult a budapesti iskolák- és felsőoktatási intézmények vezetőihez.

Már korábban is egyeztettünk iskolaigazgatókkal és a felsőoktatási intézmények vezetőivel arról, hogy 8 óráról későbbre tolják a tanítás kezdetét – írta közösségi oldalán, hozzátéve, hogy ezzel elkerülhetővé válna, hogy tumultus alakuljon ki a közösségi közlekedés járatain a reggeli csúcsidőszakban.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott:

Levélben fordultam a budapesti intézményvezetőkhöz, amiben azt kérem, csúsztassák későbbre az első tanítási óra kezdési időpontját. A BKK felmérései alapján a reggeli csúcsidőszak utasainak 40%-a diák, ha a 14 éves korosztálynál idősebb tanulók inkább 8:30 vagy 9 óra között kezdhetnék a tanulást azzal jelentősen csökkenne a járatok terheltsége.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.