<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az amerikai elnök és a first lady Trump egy közeli tanácsadójától kaphatták el a betegséget.

Donald Trump koronavírusos, csak úgy, mint felesége, Melania Trump. Ezt maga az amerikai elnök jelentette be Twitteren, magyar idő szerint péntek reggel:

Trumpék az elnök egyik közeli tanácsadójától, Hope Hickstől kaphatták el a betegséget. Az amerikai sajtó helyi idő szerint csütörtök éjszaka jelentette, hogy Hicksnek pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezután az elnök és felesége karanténba vonult, amíg nem érkeztek meg a saját teszteredményeik.

Hicks együtt utazott Trumppal az elnöki különgépen a keddi elnökjelölti vitára Clevelandba, majd szerdán egy kampánygyűlésre Minnesotába.

"Hope Hicksnek, aki megállás nélkül és nagyon keményen dolgozott, pozitív lett a vírustesztje. Borzalmas! A first ladyvel várjuk teszteredményeinket. Addig is megkezdjük a karanténfolyamatot!" - írta korábban Trump a Twitteren.

Az elnök előzőleg arról számolt be, hogy ő és felesége is sok időt tölt a korábban a Fehér Ház kommunikációs igazgatójaként dolgozó Hicksszel.

(via MTI)