2p

Számos aktuális történés tölti meg napjainkban a hírfolyamokat, így téma akad bőven az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő Klasszis Klub rendezvényén. Vendégünk a vicces plakátoktól az önkormányzati képviselői posztig jutó Kovács Gergely lesz, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.

Először csak a vicces plakátjairól vált ismerté a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ma pedig már önkormányzati képviselői posztot is betölt a II. kerületben Kovács Gergely, a párt társelnöke. No, de vajon hogyan látja pártja és a saját jövőjét a hazai - netán európai - politikai porondon? Főleg annak fényében, hogy a legutóbbi önkormányzati választáson a négy évvel korábbinál sokkal jobban szerepeltek. Vajon 2026-ban elérik az 5 százalékos parlamenti küszöböt és hogyan lehet ezt elérni? Az elmúlt egy évben hogyan alakult a támogatottságuk? Egyáltalán hogyan látja az ellenzéki oldalt?

Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI/Mohai Balázs
Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Klasszis Klubunk csütörtöki rendezvényén természetesen nem mehetünk el aktuális gazdasági kérdések és témák mellett sem. Kíváncsiak vagyunk arra, mit gondol Kovács Gergely a vágtató inflációról, az ársapkákról, az Orbán-kormány háború kitörését követő politikájáról. Ahogy a közbeszerzésekről és az Öveges-programról is faggatjuk majd a társelnököt.

Kollégánk mellett szokás szerint olvasóink is feltehetik kérdéseiket vendégünknek, erre előzetesen e-mailban vagy élőben a chatablakban lesz lehetőség.

Az eseményre 2023. február 2-án 15:30-as kezdettel kerül sor, mely ezúttal is ingyenes, mindössze egy regisztráció szükséges hozzá.

Regisztráljon most! >>>

Korábbi eseményeink összefoglalóit az alábbi linken találja:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!