<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Számos aktuális történés tölti meg napjainkban a hírfolyamokat, így téma akad bőven az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő Klasszis Klub rendezvényén. Vendégünk a vicces plakátoktól az önkormányzati képviselői posztig jutó Kovács Gergely lesz, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.

Először csak a vicces plakátjairól vált ismerté a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ma pedig már önkormányzati képviselői posztot is betölt a II. kerületben Kovács Gergely, a párt társelnöke. No, de vajon hogyan látja pártja és a saját jövőjét a hazai - netán európai - politikai porondon? Főleg annak fényében, hogy a legutóbbi önkormányzati választáson a négy évvel korábbinál sokkal jobban szerepeltek. Vajon 2026-ban elérik az 5 százalékos parlamenti küszöböt és hogyan lehet ezt elérni? Az elmúlt egy évben hogyan alakult a támogatottságuk? Egyáltalán hogyan látja az ellenzéki oldalt?

Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI/Mohai Balázs
Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Klasszis Klubunk csütörtöki rendezvényén természetesen nem mehetünk el aktuális gazdasági kérdések és témák mellett sem. Kíváncsiak vagyunk arra, mit gondol Kovács Gergely a vágtató inflációról, az ársapkákról, az Orbán-kormány háború kitörését követő politikájáról. Ahogy a közbeszerzésekről és az Öveges-programról is faggatjuk majd a társelnököt.

Kollégánk mellett szokás szerint olvasóink is feltehetik kérdéseiket vendégünknek, erre előzetesen e-mailban vagy élőben a chatablakban lesz lehetőség.

Az eseményre 2023. február 2-án 15:30-as kezdettel kerül sor, mely ezúttal is ingyenes, mindössze egy regisztráció szükséges hozzá.

Regisztráljon most! >>>

Korábbi eseményeink összefoglalóit az alábbi linken találja: