TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Hó elején és hó végén is utal az állam az érintetteknek.

Folytatódik idén is a korábbi hagyomány és augusztusban kétszer utal családi pótlékot az állam. Az érintettek várhatóan augusztus 2-án kapján meg a szokásos július hónapra járó családi pótlékot, majd augusztus 27-én érkezik a második utalás.

Utóbbi azonban nem extra juttatást jelent, hanem a kormány a szeptemberi járandóság kifizetését hozza előre, hogy a családok számára anyagilag megkönnyítse az iskolakezdést. A szokottnál nagyjából egy héttel korábbi folyósítással kívánja a kormány segíteni a családokat abban, hogy iskolakezdésre minden felszerelést időben meg tudjanak venni a gyerekek számára.

Ez a hó végi utalás egyben azt is jelenti, hogy szeptemberben a családok nem kapnak ilyen juttatást, legközelebb majd csak október elsején fog utalni az állam.

A családi pótlék összege egyébként a gyermemek számától függ, annak nagysága pedig már 10 éve változatlan. Egy gyermek esetén 12 200 forint, két gyermeknél 13 300, három gyermek esetén pedig 16 ezer forint gyermekenként. A juttatást ugyanazon gyermek után csak egy jogosult, tehát csak az egyik szülő igényelheti.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.