<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Müller Cecília háziorvosoknak kiküldött leveléből derült ki, harmadikként kit milyen vakcinával lehet beoltani. 

Az országos tisztifőorvos háziorvosoknak és kórházaknak levelét azt RTL Híradó szerezte meg. A levélben szereplő táblázatból derül ki, hogyan kombinálhatók a vakcinák. 

  • Sinopharmra: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen;
  • Pfizerre: Sinopharm, Janssen, AstraZeneca;
  • AstraZenecára: Pfizer, Moderna és Sinopharm;
  • Janssenre: Pfizer, Moderna Sinopharm;
  • Modernára: Sihonpharm, Janssen, AstraZeneca;
  • Szputnyik-V-re: Pfizer, Moderna, Sinopharm.

Müller Cecília tájékoztatása szerint a harmadik oltást a páciensek kérheti, és az oltóorvos dönti el, hogy mit ad majd be. Regisztrálni egyébként már a hét második felétől lehet, feltétel, hogy a második oltástól számítva 4-6 hét teljen el. 

Az országos tisztifőorvos elsősorban időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek, legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlja harmadik oltás felvételét. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.