<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

24 óra alatt 35 százalékkal nőtt a fertőzések száma.

 

Továbbra is szabad elmenni otthonról dolgozni, és szabad orvoshoz, gyógyszertárba és élelmiszerboltba menni. Szabad továbbá sétálni, kutyát sétáltatni és sportolni, de csak egyedül vagy a legszűkebb családi körben - közölte Markus Söder, a német tartomány miniszterelnöke.

(Fotó: depositphotos.com)(Fotó: depositphotos.com)

A korlátozások péntek éjféltől érvényesek, egyelőre két hétig.

A minden eddiginél szigorúbb korlátozások elengedhetetlenek a járvány lassításához. Bajorországban drámai mértékben emelkedik a regisztrált fertőzések és a halálos kimenetelű megbetegedések száma.

"Az olaszországihoz vagy a franciaországihoz hasonló folyamatok indulnak be, ha nem vigyázunk" - mondta Markus Söder.

Bajorországban az igazolt fertőzések száma csütörtökről péntekre 35 százalékkal nőtt, így átlépte a kétezres határt, az új típusú koronavírus okozta betegségben elhunytak száma pedig 10-ről 15-re emelkedett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.