<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az ukrán külügybe kérették a magyar nagykövetet.

Orbán Viktor a magyar-görög meccsen egy olyan sálat viselt, ami a "Nagy-Magyarországot" ábrázolja. A román után az ukrán külügyminisztérium sem hagyta szó nélkül az ezt mutató videoban látottakat, be is hívják az ukrán külügyminisztériumba a magyar nagykövetet, Íjgyártó Istvánt - írta az atv.hu.

„A revizionista eszmék magyarországi terjesztése nem járul hozzá az ukrán–magyar kapcsolatok fejlődéséhez. A magyar nagykövetet be fogjuk hívni Ukrajna Külügyminisztériumába, hogy tájékoztassuk őt Orbán Viktor cselekedeteinek elfogadhatatlanságáról" – írta közösségi oldalán Oleg Nyikolenko, az ukrán külügyminisztérium szóvivője. 

Andrej Plenkovics horvát kormányfő nem látta az ominózus videót, de kijelentette: "a Horvátországgal szembeni területi igényeket illeti bárki, így Magyarország részéről is, ezek abszolút elfogadhatatlanok, számunkra ez nem opció”. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.