2018. október 8. 13:36
mfor.hu

Hamarosan Oroszországba érkezhet.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő mai bejelentése szerint az észak-koreai vezetőt meghívták Oroszországba. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor lenne esedékes a látogatás, de a dél-koreai elnök, Moon Jae-in szavai szerint hamarosan – írja a Reuters.

Mindeközben az orosz külügyminiszter-helyettes, Szergej Rjabkov leült tárgyalni észak-koreai kollégájával arról, hogy hogyan lehetne megoldani a Koreai-félszigeten kialakult helyzetet. Ennek pontos részleteiről egyelőre még nincs hír, ám emellett megegyeztek arról is, hogy erősítik a biztonsági együttműködést.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.