<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hamarosan Oroszországba érkezhet.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő mai bejelentése szerint az észak-koreai vezetőt meghívták Oroszországba. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor lenne esedékes a látogatás, de a dél-koreai elnök, Moon Jae-in szavai szerint hamarosan – írja a Reuters.

Mindeközben az orosz külügyminiszter-helyettes, Szergej Rjabkov leült tárgyalni észak-koreai kollégájával arról, hogy hogyan lehetne megoldani a Koreai-félszigeten kialakult helyzetet. Ennek pontos részleteiről egyelőre még nincs hír, ám emellett megegyeztek arról is, hogy erősítik a biztonsági együttműködést.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.