2018. október 8. 13:36
mfor.hu

Hamarosan Oroszországba érkezhet.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő mai bejelentése szerint az észak-koreai vezetőt meghívták Oroszországba. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor lenne esedékes a látogatás, de a dél-koreai elnök, Moon Jae-in szavai szerint hamarosan – írja a Reuters.

Mindeközben az orosz külügyminiszter-helyettes, Szergej Rjabkov leült tárgyalni észak-koreai kollégájával arról, hogy hogyan lehetne megoldani a Koreai-félszigeten kialakult helyzetet. Ennek pontos részleteiről egyelőre még nincs hír, ám emellett megegyeztek arról is, hogy erősítik a biztonsági együttműködést.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.