<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A jövőben a fenntartható fejlődéssel is foglalkoznia kell.

Pár hete Dr. Koncz Zsófiával volt tele a hazai sajtó: a fideszes képviselő megnyerte az időközi országgyűlési képviselő-választást Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókörzetében, ami azért volt országos fontosságú szavazás, mert a Fidesz-kétharmad sorsa volt a tét. A választást azért írták ki a tiszaújvárosi székhelyű egyéni választókerületben, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, a fideszes Koncz Ferenc. Végül hiába volt az ellenzéki összefogás, Biró László veszített, Koncz lányának győzelmével pedig megmaradt a kétharmad.

A hétfői Magyar Közlöny arról számol be, hogy Koncz most újabb poszton követi apját. Őt választotta meg ugyanis az Országgyűlés a Fenntartható fejlődés bizottságába, apjának megüresedett tagsági helyére.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.