<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nem akármilyen történet került napvilágra a mediterrán országban.

Egy csoport görög vírusszkeptikus megbilincselte az egyik helyi középiskola igazgatóját egy pénteki tüntetésen, és arra kényszerítették, hogy tartson velük. Az emberek a diákok kötelező maszkviselése ellen tiltakoztak az észak-görögországi Aiginióban. A maszkkötelezettséget a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében rendelték el.

Anasztasziosz Manolasz polgármester elmondta, hogy eljárást indítottak öt ember ellen, akik egyébként az alkotmány védelmezőiként hivatkoztak magukra. A tisztségviselő érthető módon teljes képtelenségnek nevezte az incidenst. Hozzátette, hogy a sokkos állapotba került igazgatót kicsivel később elengedték.

Az alkotmány védelmezői egy radikális oltásellenes görögországi csoport. A csoport egyes tagjai azt hirdetik, hogy az oregánó a hatékony ellenszere a koronavírusnak.

(MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.