TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Már decemberben tudni lehetett, hogy egy új vírus támad Kínában, de a hatóságok akkor ezt még inkább titokban tartották. 

New York Times tényfeltáró cikke szerint a jelek szerint Kína addig folytatta a klasszikus eltusolás politikáját a koronavírussal szemben, amíg csak lehetett, és hatósági szigorral lépett fel azokkal szemben, akik már időben felhívták a figyelmet a veszélyre.

Az első jelek ugyanis már decemberben jelentkeztek, egy kínai orvos, Li Venliang december 30-án egy közös csetszobában hívta fel ismerősei figyelmét, akikkel együtt járt az orvosira, hogy hét ember egy rejtélyes vírus tüneteivel karanténba került a kórházában.

A beszélgetés egyik részvevője ekkor rá is kérdezett, hogy „már megint a SARS?”. Li Venliangot még aznap éjjel beidézték a vuhani egészségügyi hatósághoz, és kérdőre is vonták, hogy önhatalmulag osztott meg információkat az esettel kapcsolatban.

A betegség okozója – nagy valószínűség szerint – a koronavírus volt. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.