2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Orbán Ráhel abból az alkalomból adott interjút, hogy bababoltot nyitott, amely közösségi térként is funkcionálhat.

Megnyitotta kapuit a Hegyvidék Bevásárlóközpontban az a bababolt, ami a vásárlás lehetősége mellett  közösségi térként is szolgál majd, ahol egy egymást segítő és támogató szülői közösség jöhet létre. A leginkább „concept store”-ként jellemezhető üzlet tulajdonosát és megálmodóját, Orbán Ráhelt kérdezte a hypeandhyper.com.

A kormányfő lánya az interjúban elmondta, nagyjából hat és fél évvel ezelőtt fogalmazódott meg a gondolat, hogy egyszer szeretne bababoltot nyitni. Hozzátette, huszonhét évesen eléggé tudatos kismama volt, korosztálya átlagos képviselője.

Fontos, milyen lesz az új jövevény babakocsija. Fotó: depositphotos
Fontos, milyen lesz az új jövevény babakocsija. Fotó: depositphotos

„Az én generációmra talán egy kicsit jellemzőbb, hogy a digitalizációnak köszönhetően mindennek utánanéz, mindenre rákeres az interneten egy-egy döntés előtt. Az első gyermek születésekor óriásinak tűntek azok a kérdések, hogy milyen babakocsit, vagy milyen bababútort vegyünk. Nagy a nyomás abban a tekintetben, hogy szeretnénk a lehető legjobb döntést meghozni, hiszen a nulláról kell berendezkedni az új jövevény érkezésére, ami első körben sok kiadással jár – mondta Orbán Ráhel.

A boltról a kormányfő lánya elmondta, az ODU Store-ban a webshopon és a boltban található kínálat nem fedi egymást. A boltban jóval szélesebb kínálattal találkozhatnak a vevők, ahol nem csak az értékesítés számít, szeretnének egy közösségi teret kialakítani, amihez fontos a személyes találkozás, a kapcsolat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!