2018. április 5. 11:01

Lázár nem szól a néphez ma, pedig nyakunkon a választás.

Az mfor információja szerint nem tartják meg ma a Kormányinfót. Pedig a hétvégi választás előtt ez egy jó alkalom lehetett volna, hogy a kormányzati üzeneteket még utoljára eljuttassák a választókhoz a lehető legszélesebb médiatámogatással.

Elbúcsúzhatunk a Kormányinfótól? Elbúcsúzhatunk a Kormányinfótól?

Ez egyben azt is jelenti, hogy lehet, a múlt heti Kormányinfó volt az utolsó a sorban. Amennyiben kormányváltásra kerülne sor, akkor az új kabinet döntésén múlik, hogy milyen formában tájékoztatják a lakosságot a döntésekről.

De a Fidesz választási győzelme esetén sem garantált, hogy megmarad a tájékoztatásnak ez a rendje. Kérdés például, hogy Lázár a kormányban marad-e. Maga a miniszter emlegette nem is oly rég, hogy a választhatna, ő inkább a saját választókörzetében, Hódmezővásárhelyen és környékén folytatná a politikusi munkáját.

Más értesülések szerint új kezekbe kerül a Miniszterelnökség, Lázár döntésétől függetlenül. A sajtóban megjelent, hogy esetleg a külügyi tárca jelenlegi vezetője, Szijjártó Péter vehetné át Lázár munkakörét, bár ezt az információt cáfolták kormányzati körökben.

Az biztos, hogy Lázárnak fekszik a Kormányinfó műfaja. Az elmúlt időszakban ez volt az egyetlen sajtóesemény, ahol a kérdezett hajlandó volt minden kérdésre válaszolni és az újságírók is feltehettek bármilyen kérdést.

A múlt heti volt egyébként a 112. Kormányinfó.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.