<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Megnyílt a Plaza Premium Group 40 férőhelyes, 107 négyzetméteren elhelyezkedő várója a SkyCourt épületében.

A repülőtéri vendéglátás úttörője, a Plaza Premium Group a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren nyitotta meg a legújabb Plaza Premium Lounge-át. A vendégek különleges magazinokat, képernyős szórakoztatást és a magyar konyha jellegzetes ételeit kóstolhatják meg a nemzetközi kínálat mellett - közöle a Budapest Airport. Ez egyébként már a nyolcadik váró a reptéren. 

Az új váróterem egyik része (fotó: Budapest Airport)Az új váróterem egyik része (fotó: Budapest Airport)

A Plaza Premium az első, kifejezetten utasvárók üzemeltetésére és vendéglátásra specializálódott nemzetközi cég a budapesti légikikötőben. A vállalat 2021-ben zsinórban ötödik éve nyerte el a világ legjobb független repülőtéri várójának járó Skytrax-díjat. 

(fotó: Budapest Airport)(fotó: Budapest Airport)
,

„A következő hónapokban több európai repülőtéren is elérhetővé tesszük az Airport Lounge, Airport Meet & Greet, In-Terminal Airport Hotel Airport Dining és további prémium repülőtéri szolgáltatásainkat” - mondta Jonathan Song, a Plaza Premium Group globális üzletfejlesztési igazgatója.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.