2019. december 24. 09:59

A volt csúcsminiszter amúgy eléggé érzi a Facebookot, de ez most kicsit ijesztő lett.

Szép gesztusról tudósít friss, facebookos videójában Lázár János: a Fidesz egykori csúcsminisztere arról számol be, hogy 23-án este "polgármester barátaival" felkerestek több sokgyermekes családot a választókerületében, és megajándékozták őket. Minderről azonban sikerült elég ijesztő arccal beszélnie, mint azt a kedves vágóképeket követő közeli képen látni:

Lázár a hódmezővásárhelyi városi karácsonyfa előtt adja elő monológját, a fa azonban alig látszik, és szinte nem is tudatosul a nézőben a jelenléte, ahogy az addig egészen ünnepi hangulat is megfagy kicsit, amikor nagyon közelről kezd el beszélni hozzánk a delejező, komor arcú, feketébe öltözött politikus. A végére azért belefért egy mosoly is, mégse érezzük már úgy, hogy fegyvert tartanak a fejünkhöz.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.