2019. december 24. 09:59

A volt csúcsminiszter amúgy eléggé érzi a Facebookot, de ez most kicsit ijesztő lett.

Szép gesztusról tudósít friss, facebookos videójában Lázár János: a Fidesz egykori csúcsminisztere arról számol be, hogy 23-án este "polgármester barátaival" felkerestek több sokgyermekes családot a választókerületében, és megajándékozták őket. Minderről azonban sikerült elég ijesztő arccal beszélnie, mint azt a kedves vágóképeket követő közeli képen látni:

Lázár a hódmezővásárhelyi városi karácsonyfa előtt adja elő monológját, a fa azonban alig látszik, és szinte nem is tudatosul a nézőben a jelenléte, ahogy az addig egészen ünnepi hangulat is megfagy kicsit, amikor nagyon közelről kezd el beszélni hozzánk a delejező, komor arcú, feketébe öltözött politikus. A végére azért belefért egy mosoly is, mégse érezzük már úgy, hogy fegyvert tartanak a fejünkhöz.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.