<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az orosz elnök ezt televíziós beszédben erősítette meg.  

Vlagyimir Putyin úgy döntött, hogy elismeri két, úgynevezett szakadár kelet-ukrajnai régió függetlenségét, amelyeket a szeparatisták uralnak, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Az orosz elnök ezt előbb telefonon tudatta európai vezetőkkel, majd az országhoz intézett televíziós beszédében meg is erősítette.

Vlagyimir Putyin. (Fotó: MTI/EPA)Vlagyimir Putyin. (Fotó: MTI/EPA)

Olaf Scholz német kancellár telefonon tiltakozott Vlagyimir Putyinnál, Emmanuel Macron francia elnök pedig hétfő estére összehívta a nemzeti biztonsági és védelmi tanács ülését. 

Elemzők szerint ezzel megnőtt az esélye annak, hogy Oroszország - ezen régiók védelmére hivatkozva - bevonul majd Kelet-Ukrajnába.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.