<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Múlt héten saját Facebook-oldalán tudatta a világgal a politikus, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, miután arra ébredt, hogy kapar a torka. Most viszont arról számol be, hogy negatív lett a tesztje.

Egyúttal mindenkinek köszöni a jókívánságokat és a támogatást. Nem is pihen tovább, mert hétvégén folytatódik az országjárás, s alig várja, hogy személyesen találkozzon az emberekkel. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.