1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Egyelőre nem nyújtják be az MNB-törvény módosítását, legkorábban szeptemberben lát erre lehetőségét a pénzügyminiszter.

Az atv.hu kérdezte meg, hogy benyújtja-e a kormány az Országgyűlésnek az MNB-törvény módosítását még most a tavaszi ülésszakban, erre a miniszter azt közölte:

“Még egyeztetünk az MNB-vel, tartanak a megbeszélések. Most biztosan nem, legkorábban szeptemberben látom lehetőségét a benyújtásnak”  - nyilatkozta most az atv.hu-nak Varga Mihály.

Ahogy arra a cikk is emlékeztet, az utóbbi időben egyre több és egyre keményebb kritikát fogalmaz meg Matolcsy György, illetve az általa vezetett jegybank a kormánnyal szemben. Legutóbb a versenyképességi stratégiával kapcsolatban fogalmaztak meg negatív észrevételeket.

Kedden Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter pedig azt mondta, úgy látja, hogy az MNB nem akar együttműködni a tárcával. Erről további részleteket ebben a cikkünkben talál >>>>

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!