2019. augusztus 6. 19:44
mfor.hu

Megszűnik a 4 évvel ezelőtt Ómolnár Miklós bulvárpápa által elindított, ripostos Hello! című magazin - írja a Media1.

Bezárja a Hello! című sztármagazinját a Fidesz-közeli médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány alá tartozó Ripost Media – tudta meg a Media1.

A lap szerint az előfizetőket levélben tájékoztatják arról, hogy lapjuk megszűnik szeptembertől, vagyis ahogy fogalmaz a kiadó: „felfüggesztik” annak megjelentetését.

Bár a Ripost/KESMA levele szerint csupán felfüggesztésről van szó, vélhetően többről lehet szó ennél, hiszen a magyarországi Hello! előfizetőinek más magazinokat ajánl fel a kiadó.

A kiadó a Diéta és fitnesz, a hot!, a Lakáskultúra és a Manager magazin című termékeket ajánlja fel az előfizetőknek.

Az előfizetőknek nyilatkozniuk kell, melyik lapra tartanak igényt a Hello! helyett.  Akinek ez nem tetszik, vagy nem nyilatkozik határidőre, szeptemberben visszakérheti a Hello! magazin előfizetéséből időarányosan még hátralévő pénzét.

A KESMA egyébként több lapját is bezárta már idén, februárban például a vs.hu-t, májusban a faktor.hu-t. Korábban a sajtóban az is megjelent, hogy megszűnhet a Lokál is, de a kiadó azt mondta, ez nincs így,  ahogy azt is valótlannak nevezték, hogy összevonnák a Bors című bulvárnapilapot és a Ripost című terméket, valamint hogy konszolidálni készülnének a 888.hu-ot, ahogy azt a Válasz Online állította. A KESMA ugyancsak bezárta idén az ECHO TV-t.