<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Járványügyi szakértők és orvosok is figyelmeztették Donald Trumpot azzal a kijelentésével kapcsolatban, miszerint enyhítené a korlátozásokat.
 

A szakemberek szerint pont hogy az eddigieknél lényegesen komolyabb korlátozásokra lenne szükség az Egyesült Államokban, és egy esetleges enyhítés ahhoz vezethetne, hogy hirtelen megugorhat a halálozások száma.

Tina Tan, az USA egyik járványügyi szakbizottságának tagja úgy fogalmazott:

Ha nem szigorítják tovább, vagy enyhítik a korlátozásokat, jóval többen fognak megbetegedni és meghalni, mint eddig. Jócskán megugorhat a halottak száma.

Az amerikai elnök ma a Twitteren egyenesen úgy fogalmazott, hogy nagyon szívesen „kinyitná” Amerikát újból, akár már húsvétkor, ami a gyakorlatban azt jelentené, hogy kevesebb, mint három héten belül enyhítenék a szabályozásokat.

Keddre virradóan az Egyesült Államokban a fertőzések száma átlépte az 50 ezret, míg a halálozások száma elérte a 600 főt. A New York államban egyre súlyosabbá váló helyzetről itt írtunk bővebben is. >>>

(CNBC)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.