<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A lemondott államtitkár helyére Nagy Bálint, korábbi keszthelyi polgármester kerülhet.

A Telex úgy tudja, hogy a Palkovics László lemondása után, és a Technológiai és Ipari Minisztérium átalakulásának hírére lemondó Vitézy Dávid közlekedési államtitkár helyére Nagy Bálint, az Építési és Beruházási Minisztérium jelenlegi beruházási államtitkára kerülhet.

A portál szerint információikat kormányzati források is megerősítették. Mivel a közlekedés területe átkerült Lázár János minisztériumához, nem meglepő, hogy a miniszter saját kipróbált emberét ülteti a közlekedési államtitkári székbe. Nagy Bálint korábban Keszthely polgármestere volt, de amikor idén áprilisban parlamenti képviselői helyet szerzett, lemondott a városvezetői tisztségéről.

Nagy Bálint helyét beruházási államtitkárként Ágh Péter, a Fidelitas 2009 és 2015 között hivatalban lévő elnöke, fideszes országgyűlési képviselő veheti át a Telex információi szerint.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.