TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 14. 06:17
mfor.hu

Már meg is van Szepesi Balázs utóda. 

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint Orbán Viktor miniszterelnök Palkovics László miniszter javaslatára a mai nappal felmentette tisztségéből Szepesi Balázst, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) helyettes államtitkárát.

Szepesi Balázs (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt) Szepesi Balázs (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Szepesi utódjáról is rendelkezik a határozat, eszerint a posztra Dobos Balázst nevezték ki.

A határozat kimondja azt is, Horváth Zitának, az ITM helyettes államtitkárának lemondása miatt is megszűnik a megbízatása július 31-ei hatállyal.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360 és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Az Erste Bank személyi kölcsöne 32 229 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 721 forint a havi törlesztőrészlet. A Cetelemnél az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 513 Ft, míg a Raiffeisen Banknál 28 410 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 35 631 Ft. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.