<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Azt már lehet tudni a különféle közleményeknek köszönhetően, hogy mi az ellenzéki pártok véleménye a kormány válságkezeléséről, illetve a kialakult helyzetre adott válaszairól. De vajon hogy látja a problémákat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt? Mi lenne a válaszuk a jelen kihívásaira? Ezekről és még sok másról is kérdezzük a Klasszis Klub következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.

A 2022-es választáson ugyan nem érte el az 5 százalékos parlamenti küszöböt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, az mégis vitathatatlan, hogy egyre nagyobb támogatói körük van. A 2018-as választáson elért 1,73 százalék után ugyanis tavaly már 3,28 százalékot értek el, és egyes vélemények szerint minden esély megvan arra, hogy a 2024-es európai parlamenti választáson tovább növeljék ezt az arányt.

De vajon kik szavaznak rájuk? És mi lenne a kutyapárt válasza a jelen kihívásaira: a rendkívül magas inflációs környezetre, a lassuló gazdasági növekedésre. És vajon hogyan értékelik az Orbán-kormány lépéseit: az ársapkákat, az extraprofit különadót, a rezsicsökkentés csökkentését, amit a választás előtt gyakorlatilag szent tehénnek állított be a kormány?

Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI
Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI

Többek között ezekről is kérdezzük az Mfor.hu és a Privátbankár.hu Klasszis Klub rendezvényének következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét, a XII. kerület önkormányzati képviselőjét.

Az egyórásra tervezett beszélgetésen az aktuális kérdések mellett kitérünk a párt jövőjére és céljaira, megkérdezzük, vajon mit gondolnak az ellenzékről és az általuk folytatott politikáról és az árnyékkormányról, és utána járunk annak is, mi a helyzet a XII. kerületben.

Lapcsoportunk következő Klasszis Klub rendezvénye február 2-án kerül megrendezésre 15:30-as kezdettel. Az élő, interaktív rendezvényünkön Önök is feltehetik kérdéseiket vendégünknek e-mailen vagy a beszélgetés során chaten.

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztráció szükséges.

Regisztráljon most! >>>

A korábbi Klasszis Klub rendezvényeink összefoglalói: