2p

Azt már lehet tudni a különféle közleményeknek köszönhetően, hogy mi az ellenzéki pártok véleménye a kormány válságkezeléséről, illetve a kialakult helyzetre adott válaszairól. De vajon hogy látja a problémákat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt? Mi lenne a válaszuk a jelen kihívásaira? Ezekről és még sok másról is kérdezzük a Klasszis Klub következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.

A 2022-es választáson ugyan nem érte el az 5 százalékos parlamenti küszöböt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, az mégis vitathatatlan, hogy egyre nagyobb támogatói körük van. A 2018-as választáson elért 1,73 százalék után ugyanis tavaly már 3,28 százalékot értek el, és egyes vélemények szerint minden esély megvan arra, hogy a 2024-es európai parlamenti választáson tovább növeljék ezt az arányt.

De vajon kik szavaznak rájuk? És mi lenne a kutyapárt válasza a jelen kihívásaira: a rendkívül magas inflációs környezetre, a lassuló gazdasági növekedésre. És vajon hogyan értékelik az Orbán-kormány lépéseit: az ársapkákat, az extraprofit különadót, a rezsicsökkentés csökkentését, amit a választás előtt gyakorlatilag szent tehénnek állított be a kormány?

Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI
Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI

Többek között ezekről is kérdezzük az Mfor.hu és a Privátbankár.hu Klasszis Klub rendezvényének következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét, a XII. kerület önkormányzati képviselőjét.

Az egyórásra tervezett beszélgetésen az aktuális kérdések mellett kitérünk a párt jövőjére és céljaira, megkérdezzük, vajon mit gondolnak az ellenzékről és az általuk folytatott politikáról és az árnyékkormányról, és utána járunk annak is, mi a helyzet a XII. kerületben.

Lapcsoportunk következő Klasszis Klub rendezvénye február 2-án kerül megrendezésre 15:30-as kezdettel. Az élő, interaktív rendezvényünkön Önök is feltehetik kérdéseiket vendégünknek e-mailen vagy a beszélgetés során chaten.

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztráció szükséges.

Regisztráljon most! >>>

A korábbi Klasszis Klub rendezvényeink összefoglalói:

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!