<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölték. 

Az Egységben Magyarországért ellenzéki tömörülés szombaton pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölte:

Országszerte sok helyen sorokban álltak az emberek a pultoknál, hogy aláírásukkal támogassák az Egységben Magyarországért, azaz az Orbán Viktor ellenzékét alkotó pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltjeit. Többen 1-2 óra alatt megszerezték a szükséges 500 aláírást, de kora délutánra mind a 106 egyéni választókerületben összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiség.

"A változás iránti vágy egyre csak nő a magyarokban. Az országjárásom során is tapasztalom nap, mint nap, hogy egyre többen jönnek el és az emberek egyre jobban bíznak benne, hogy a túlerő és a propagandagépezet ellenére sikerülhet véget vetni a Fidesz tizenkétéves uralmának. Az egyéni jelöltjeink gyors sikere az aláírásgyűjtés során tovább erősíti a reményt” – mondta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt.

A politikus kiemelte: bár a törvény szerint 500 érvényes aláírás elegendő a képviselő-jelöltek nyilvántartásba vételéhez, az aláírásgyűjtés országszerte folytatódik.