1p

Pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölték. 

Az Egységben Magyarországért ellenzéki tömörülés szombaton pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölte:

Országszerte sok helyen sorokban álltak az emberek a pultoknál, hogy aláírásukkal támogassák az Egységben Magyarországért, azaz az Orbán Viktor ellenzékét alkotó pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltjeit. Többen 1-2 óra alatt megszerezték a szükséges 500 aláírást, de kora délutánra mind a 106 egyéni választókerületben összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiség.

"A változás iránti vágy egyre csak nő a magyarokban. Az országjárásom során is tapasztalom nap, mint nap, hogy egyre többen jönnek el és az emberek egyre jobban bíznak benne, hogy a túlerő és a propagandagépezet ellenére sikerülhet véget vetni a Fidesz tizenkétéves uralmának. Az egyéni jelöltjeink gyors sikere az aláírásgyűjtés során tovább erősíti a reményt” – mondta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt.

A politikus kiemelte: bár a törvény szerint 500 érvényes aláírás elegendő a képviselő-jelöltek nyilvántartásba vételéhez, az aláírásgyűjtés országszerte folytatódik. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!