2020. június 25. 12:56
mfor.hu

Mondta Simicskó István Baján, majd hozzátette, cél egy "sportolónemzet" felépítése.

Simicskó István ma részt vett a volt Vaskúti úti laktanya közelében megépülő honvédelmi sportközpont alapkőletételén, Baján, ahol azt mondta,

valamennyi járásban épül majd honvédelmi sportközpont,

amelyekkel további cél egy "sportolónemzet felépítése, mivel kiváló teljesítményű sportolóinknak köszönhetően a sport nagy nemzeti kincsünk".

A honvédelmi sportközpontok felhúzása nem új nóta a kormánynál, már 2017-ben bejelentették a programot. Ezek a központok olyan lőterekkel is rendelkező multifunkcionális szabadidős sportlétesítmények, melyek közösségi programok, sportlövész, küzdősport, általános képességfejlesztő foglalkozások, valamint elméleti képzések megtartására alkalmasak.

Tavaly karácsonykor öt ilyen központ felhúzását rendelte el a kormány:

  • Baján 860 millió forintból;
  • Balassagyarmaton 874  millió forintból;
  • Szarvason 876 millió forintból;
  • Szigetváron 863 millió forintból;
  • Újfehértón pedig 883 millió forintból.

A haza védelme nemzeti ügy, a honvédelmi sportközpontok megépítésével pedig az a szellemiség is erősödik, amely a közösséget össze tudja tartani - jelentette ki a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos a bajai alapkőletételen.

(via MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360 és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Az Erste Bank személyi kölcsöne 32 229 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 721 forint a havi törlesztőrészlet. A Cetelemnél az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 513 Ft, míg a Raiffeisen Banknál 28 410 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 35 631 Ft. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.