<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ezt mondja Merkely Béla a kormány Facebook-oldalára feltett videóban.

A koronavírussal kapcsolatos kérdésekre válaszolt Merkely Béla professzor a kormány Facebook-oldalán. Emlékeztetett arra, az ötödik hullám az omikron megjelenésével indult el, a betegeknek ma már csak mintegy 20-30 százaléka lehet delta-fertőzött.

Már csak a három oltás számít teljes oltásnak, annál, aki ezeket felvette, az omikron enyhe felső légúti megbetegedést okozhat.

Az omikron terjedési sebessége miatt valamennyi oltatlan meg fog fertőződni.

Jelentős tüneteknél lehet delta variánsra gyanakodni, de a nem oltottak esetében az omikron is tud súlyos tüneteket okozni – mutatott rá Merkely Béla. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.