2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Láthatatlanok az e-kereskedelem régi és új vezető szereplői, pedig rajtuk áll, hogy mennyire tudjuk megközelíteni a világelitet. 

Intelligens és jó helyre felhúzott raktárak, csúcs robotok és persze sok informatikai beruházás. Ez kell ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban és jó minőségben érkezzen a címre az interneten rendelt árunk. De az ebben a bizniszben érdekelt ingatlanfejlesztők, tanácsadók és logisztikai szogáltatók önállóan nem lennének képesek a jó eredményre, egymásrautaltságuk soha nem volt akkora, mint most, amikor egyik válság után jön a másik. Ráadásul ki kell találniuk, hogy miként igazodnak a folyton változó vásárlói szokásokhoz, mire mennyi pénzt adnak, hogyan kalkulálják be a változó költségeket, szóval, hogy mitől lesz nekik is jövedelmező részt venni az e-forradalomban.

A megszólalók balról jobbra: Halász-Csatári Gábor, Hunyady Zsuzsanna, Táncsics András, Mester Nándor. Fotó: Izsó Márton
A megszólalók balról jobbra: Halász-Csatári Gábor, Hunyady Zsuzsanna, Táncsics András, Mester Nándor. Fotó: Izsó Márton

Mostani Klasszis-podcastunkban ezekre adjuk meg a válaszokat a Cushman&Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlan tanácsadó cég szakmai közreműködésével. A C&W-t Halász-Csatári-Gábor, az ipari és logisztikai részleg vezetője képviselte. Bekapcsolódott még Hunyady Zsuzsanna, a Prologis ipari ingatlanfejlesztő óriás cég bérbeadásért és ügyfélelégedettségért felelős igazgatója, valamint Táncsics András, a Boxy Logisztikai Zrt. vezérigazgatója.

Az alább meghallgatható felvétel egy sorozat első része. A következőben majd azt mondjuk el, hogy miért nem kell gyakran kapcsolgatni a lámpákat egy irodaházban vagy egy plázában és hogy ez kinek mennyit hoz a konyhára. Tartsanak velünk a YouTube és a Facebook csatornáinkon, valamint a weboldalainkon (mfor.hu, privatbankar.hu) is!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!