<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A jegybank szakemberei egyáltalán nem látják optimistán a jelenlegi inflációs környezetet. 

Kamatdöntő ülése után tart sajtótájékoztatót a Magyar Nemzeti Bank, ahol elhangzott: 

a február infláció megközeltítheti a 8,5 százalékot. 

Ez a várakozás több szempont miatt is aggasztó. Egyrészt már januárban is 14 éves csúcson volt a fogyasztói árindex mértéke, 7,9 százalék. Másrészt a kormány bevezette a 4 árstop politikáját, melynek egyik eleme, az élelmiszerárstop februártól lépett életbe, ezektől az intézkedésektől pedig a kormány az inflációs folyamatok lassulását, az áremelkedési ütem megtorpanását remélte. Amennyiben a jegybanki szakemberek várakozása helyesnek bizonyul, azt jelenti, hogy a kormányzati intézkedések teljesen hatástalanok voltak. 

A sajtótájékoztatóról részletes tudósítással hamarosan jelentkezünk. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.