1p

Úgy tűnik, hogy az ellátási problémák miatt a Mol továbbra sem szállít üzemanyagot a kisebb kutaknak.

A Független Benzinkutak Szövetsége osztotta meg a Mol pénteki nyilatkozatát, amely szerint a következő héten sem számíthat nagyon sok benzinkút ellátásra. A tájékoztatás szerint az energiabiztonság érdekében kell optimalizálnia a Molnak, ezért a november 28-án kezdődő 48. héten sem tudnak dízelt és motorbenzint biztosítani számos kiskereskedelmi partnerüknek.

Mint írták a jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyezniük és egyelőre fenn kell tartaniuk az átmeneti korlátozást.

Az ársapkáról szóló videós elemzésünk itt látható:

A kisebb kutak közül egyre többnek fogy ki a készlete, ami egyes településeken azzal járhat, hogy nem tudnak a helyi lakosok tankolni. A FBSZ rendszeresen közzéteszi azoknak a településeknek a listáját, ahol ellátási problémák lehetnek.  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!