2p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Az üzletemberrel, vállalkozóval számos témát körbejártunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által rendezett Klasszis Klubban.

Az oktatás is afelé fog haladni, mint az egészségügy - azaz állami képzésből a magánba kell-e haladni, ha valaki használható tudásra akar szert tenni? Vagy netán külföldre kell-e menniük a fiataloknak - amire egyre több példát látni erre?

Mi lesz az Erasmus- és a Horizont-pénzekkel? Főleg a hétfői hír tekintetében, miszerint az uniós egyetemek összehasonlító tanulmányából is kimaradtak a magyar egyetemek, mert a Magyarországon olyan irányítási modellt dolgoztak ki, amely egyetlen más európai rendszerben sem létezik, így az alkalmazott kutatási módszer alapján nem lehet egybevetni a többivel. 

Csak ízelítő abból, milyen kérdéseket válaszolt meg Bojár Gábor üzletember, vállalkozó a Klasszis Klub március 9-ei online beszélgetésén.

De emellett szóba kerültek az uniós pénzek, az infláció, az élelmiszerár-stop, az akkumulátor-gyártás, az euró lehetséges magyarországi bevezetése. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!