2019. november 14. 15:25
mfor.hu

Nem hagyta jóvá az EP külügyi szakbizottsága a magyar uniós biztosjelöltet.

Ezt a Twitteren közölte számos brüsszeli forrás. Várhelyi Olivérnek további kérdésekre kell majd válaszolnia írásban.

Orbán Viktor és Várhelyi Olivér. (MTI)  Orbán Viktor és Várhelyi Olivér. (MTI)

Ha az erre adott válaszai sem győzik meg a képviselőket, akkor újbóli meghallgatás következik. Ezen – a szükséges koordinátori többség hiányában – már egyszerű többséggel is jóváhagyhatja őt a testület.

A Politico szerint a zöldek, a szociáldemokraták, az Újítsuk meg Európát (korábbi liberálisok) és a radikális baloldal képviselői szavaztak a magyar biztos ellen, míg a többi frakció támogatta őt.

A mai meghallgatásról itt olvashat:  Várhelyi Olivér megígérte, hogy nem lesz Orbán Viktor bábja.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.