TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Nem hagyta jóvá az EP külügyi szakbizottsága a magyar uniós biztosjelöltet.

Ezt a Twitteren közölte számos brüsszeli forrás. Várhelyi Olivérnek további kérdésekre kell majd válaszolnia írásban.

Orbán Viktor és Várhelyi Olivér. (MTI)  Orbán Viktor és Várhelyi Olivér. (MTI)

Ha az erre adott válaszai sem győzik meg a képviselőket, akkor újbóli meghallgatás következik. Ezen – a szükséges koordinátori többség hiányában – már egyszerű többséggel is jóváhagyhatja őt a testület.

A Politico szerint a zöldek, a szociáldemokraták, az Újítsuk meg Európát (korábbi liberálisok) és a radikális baloldal képviselői szavaztak a magyar biztos ellen, míg a többi frakció támogatta őt.

A mai meghallgatásról itt olvashat:  Várhelyi Olivér megígérte, hogy nem lesz Orbán Viktor bábja.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.