TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A heti munkanélküliségi számok továbbra is igen magasak, a csütörtökön közzétett adatok szerint közel másfél millió ember vesztette el a munkáját.

Miközben számos makrogazdasági mutató javult az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban, a munkanélküliség terén ezt nem igazán lehet elmondani. A most közölt adatok szerint a június 20-át megelőző hét napban 1,48 millió ember vesztette el a munkáját. Ez több, mint az elemzők által előrejelzett 1,35 milliós szám.

Igaz, ez nem azt jelenti, hogy a munkanélküliek száma ennyivel nőtt, hiszen menet közben jöttek létre új munkahelyek. Ennek köszönhetően a tartósan munkanélküliek száma árnyalatnyit csökkent, és hosszú idő után 20 millió alá csúszott.

Míg korábban még a 2008-as válság alatt sem fordult elő, hogy 1 milliónál többen veszítsék el heti szinten a munkájukat, a járvány miatt immár a 14. ilyen hetet látjuk. Az eltelt hónapok alatt pedig immár 50 millió felett van a megszűnt pozíciók száma.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.