<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A multimilliárdos azt állítja, hogy ezzel is szélesíteni akarja a bázist.

Nemcsak női szervezeteket keresnek meg, és egyesekkel már előrehaladott tárgyalások zajlanak - mondta a milliárdos a 168.órának adot interjúban. Kiderült: azt szeretnék, hogy az adott szervezetek felvázolják, számukra mi jelenti a legnagyobb kihívást. Ezután már elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy a párt beépíti a tennivalói közé az ő érdekeiket is.

Szépnek látja a saját és a pártja jövőjét (fotó: Gattyán György)
Szépnek látja a saját és a pártja jövőjét (fotó: Gattyán György)

A korrupció elleni küzdelemről azt mondta, hogy a digitalizáció segít a korrupcióval való leszámolásban, de az Európai Ügyészséghez is csatlakozni kellene. Ezen kívül államon belül létrehozni egy olyan biztosságot, amelyben oknyomozó újságírók, állami szakemberek dolgoznak a gyanús ügyek feltárásán.

Elmondta, hogy gyermekotthonoknak ajánlottak fel laptopokat a járvány miatti iskolabezárások idején. 

"Ezt nem nekünk kellett volna meglépni. A kormány hazaküldte a gyerekeket, majd magukra hagyta őket. Lehetett volna venni minden rászorulónak laptopot. Lehet, hogy ez túlzásnak tűnik, de igenis megoldhatták volna." - idézte az üzletembert a lap.

A siker számára az, hogy a Megoldás Mozgalom létrejött, működik és szerinte egyre erősödik. azt mondta:

"Arra is van esély, hogy mi legyünk a legnagyobb ellenzéki párt."

Arra kérdésre, hogy mi vezérli, ezt válaszolta:

"Új életszakaszba léptem. Fontossá vált, hogy mi lesz a hagyatékom a világon és Magyarországon azon kívül, hogy gazdag voltam. Én lehetek az egyik leghitelesebb politikai szereplő, mert a pénz és a hatalom nekem már megadatott. Ezen túl vagyok."

Megerősítette továbbá, hogy a kormányváltás jót tenne Magyarországnak, de nem szeretne szavazókat elvenni az ellenzéktől. Pártja nem a bizonytalanokra, hanem azokra céloz, akik egyáltalán nem mentek el eddig a választásokra.