2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A multimilliárdos azt állítja, hogy ezzel is szélesíteni akarja a bázist.

Nemcsak női szervezeteket keresnek meg, és egyesekkel már előrehaladott tárgyalások zajlanak - mondta a milliárdos a 168.órának adot interjúban. Kiderült: azt szeretnék, hogy az adott szervezetek felvázolják, számukra mi jelenti a legnagyobb kihívást. Ezután már elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy a párt beépíti a tennivalói közé az ő érdekeiket is.

Szépnek látja a saját és a pártja jövőjét (fotó: Gattyán György)
Szépnek látja a saját és a pártja jövőjét (fotó: Gattyán György)

A korrupció elleni küzdelemről azt mondta, hogy a digitalizáció segít a korrupcióval való leszámolásban, de az Európai Ügyészséghez is csatlakozni kellene. Ezen kívül államon belül létrehozni egy olyan biztosságot, amelyben oknyomozó újságírók, állami szakemberek dolgoznak a gyanús ügyek feltárásán.

Elmondta, hogy gyermekotthonoknak ajánlottak fel laptopokat a járvány miatti iskolabezárások idején. 

"Ezt nem nekünk kellett volna meglépni. A kormány hazaküldte a gyerekeket, majd magukra hagyta őket. Lehetett volna venni minden rászorulónak laptopot. Lehet, hogy ez túlzásnak tűnik, de igenis megoldhatták volna." - idézte az üzletembert a lap.

A siker számára az, hogy a Megoldás Mozgalom létrejött, működik és szerinte egyre erősödik. azt mondta:

"Arra is van esély, hogy mi legyünk a legnagyobb ellenzéki párt."

Arra kérdésre, hogy mi vezérli, ezt válaszolta:

"Új életszakaszba léptem. Fontossá vált, hogy mi lesz a hagyatékom a világon és Magyarországon azon kívül, hogy gazdag voltam. Én lehetek az egyik leghitelesebb politikai szereplő, mert a pénz és a hatalom nekem már megadatott. Ezen túl vagyok."

Megerősítette továbbá, hogy a kormányváltás jót tenne Magyarországnak, de nem szeretne szavazókat elvenni az ellenzéktől. Pártja nem a bizonytalanokra, hanem azokra céloz, akik egyáltalán nem mentek el eddig a választásokra.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!