<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A férfi tenisz Laver kupa hétvégéjén, vasárnap rendezték meg a Tisztelt Ász! társasági tenisztornát is. A magas szintű teniszt hozott negyedik Laver Kupán a Team Europe fölényesen győzött a Team World ellen. A negyvenötödik alkalommal a HGS PR Ügynökség és a Parlament Sportegyesület által megrendezett Tisztelt Ász! résztvevői, ha játékban nem is, de a tenisz iránti lelkesedésükkel felvették a versenyt a legjobbakkal.

Ezen a hétvégén rendezték meg a férfi tenisz Laver Kupát, Bostonban. A Team Europe-ot az olimpiai bajnok Alexander Zverev mellett Danyiil Medvegyev, Sztefanosz Cicipasz, Andrej Rubljov, Matteo Berrettini és Casper Ruud alkották. A házigazda világválogatottban (Team World) Diego Schwartzman, Denis Shapovalov, Felix Auger-Aliassime, Reilly Opelka, John Isner, valamint Nick Kyrgios lépett pályára.

A végül 14-1-es európai győzelemmel végződött csapatverseny szoros meccseket, ám európai fölényt hozott, de vasárnap délelőttig még nem dőlt el. Erről is sok szó esett a jelenlegi és volt parlamenti képviselők és állami vezetők Tisztelt Ász! tenisztornájának résztvevői között.

Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője elmondta: a végig baráti hangulatú tenisztornán sokan régi ismerősként köszöntötték egymást, miközben új játékosokkal is bővült a mezőny. A teniszben szerzett jártasság alapján hat ágon folytak a mérkőzések. Élvezetes volt a játék, hiszen minden csoportba hasonló tenisztudású párosok neveztek. A kieséses szakaszban még szorosabb szettek következtek, küzdelmes labdamenetekkel, szép befejezésekkel. A mérkőzések között pedig jó hangulatú beszélgetéseket folytattak a résztvevők a Park Teniszklubban.

Az esemény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.  

A versenyzők között voltak többek között Molnár Gyula (DK) és dr. Szűcs Lajos (FIDESZ-MPSz) országgyűlési képviselők, dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára, Hodruszky Csaba a XVIII. kerületi Kormányhivatal vezetője, dr. Kovács Árpád a Költségvetési Bizottság elnöke és dr. Nobilis Márton Pál az Agrárminisztérium miniszteri kabinetfőnöke.

A volt országgyűlési képviselők közül részt vettek: dr. Baja Ferenc (MSZP), Gúr Nándor (MSZP), dr. Karl Imre (MSZP), dr. Mádi László (FIDESZ MPSz), Márton Attila (FIDESZ-MPSz), dr. Molnár Attila (FIDESZ-MPSz, jelenleg Komárom polgármestere), Szabó István (FIDESZ-MPSz), dr. Varga István (FIDESZ-MPSz), Varga József (FIDESZ-MPSz) és Varga Zoltán (MSZP). Az egykori állami vezetők közül ott voltak: dr. Harcsár István volt sportállamtitkár (MSZP), dr. Kiss Elemér volt kancellária-miniszter (MSZP), László Csaba volt pénzügyminiszter (MSZP) és dr. Sonkodi Balázs volt miniszterelnökségi államtitkár (FIDESZ-MPSz).

A tenisztornát Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Parlament SE alelnöke nyitotta meg. A díjakat Csampa Zsolt a Parlament SE elnöke, Dollenstein Péter a Do-Beton Kft., tulajdonos-ügyvezetője, Nagyiványi György a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezető igazgatója, az Izsáki Házitészta Kft. képviseletében pedig Juhász Zsolt tulajdonos és Rácz Róbert kereskedelmi igazgató adták át.

A 45. Tisztelt Ász! tenisztorna ágainak győztesei:

Agassi ág: Mádi László – Justin István, Federer ág: Pintér Sándor – Nagyiányi Tamás, Sampras ág: Buda Dóra – Nagy Csilla, Nadal ág: Szűcs Gábor – Orodán Sándor, Djokovics ág: Nobilis Márton Pál – Tárczy György, Murray ág: Füredi Károly – Márton Kálmán

Az esemény kiemelt támogatói:

 • E.ON Hungária Zrt.
 • MVM NEXT Energiakereskedelmi Zrt.
 • Do-Beton Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Támogatók:

 • Basic Line Kft.
 • Horfer Serleg Kft.
 • Izsáki Házitészta Kft.
 • Szamos Marcipán Kft.

Média támogatók:

 • mfor.hu
 • MIX Magazin
 • piacesprofit.hu
 • privátbankár.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.