2019. október 16. 09:37
mfor.hu

Kétnapos frakcióülés kezdődik.

Kihelyezett Fidesz–KDNP-frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor politikai helyzetelemzését hallgatják meg – persze nagy eséllyel a miniszterelnök elmondhatja, mit gondol a Borkai-ügyről is –, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt.

Borkai Zsolt (MTI/Koszticsák Szilárd) Borkai Zsolt (MTI/Koszticsák Szilárd)

Magyar Nemzet úgy tudja, a parlamenti képviselők értékelik az önkormányzati választások eredményét, illetve áttekintik az őszi ülé­s­sszak törvényhozási munkáját.

A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén (akkor először) Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket. Ahogy arról az Mfor.hu akkor írt, a kétnapos ülésre nem kevesebb, mint 14 millió forintot költöttek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.