2019. október 16. 09:37
mfor.hu

Kétnapos frakcióülés kezdődik.

Kihelyezett Fidesz–KDNP-frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor politikai helyzetelemzését hallgatják meg – persze nagy eséllyel a miniszterelnök elmondhatja, mit gondol a Borkai-ügyről is –, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt.

Borkai Zsolt (MTI/Koszticsák Szilárd) Borkai Zsolt (MTI/Koszticsák Szilárd)

Magyar Nemzet úgy tudja, a parlamenti képviselők értékelik az önkormányzati választások eredményét, illetve áttekintik az őszi ülé­s­sszak törvényhozási munkáját.

A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén (akkor először) Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket. Ahogy arról az Mfor.hu akkor írt, a kétnapos ülésre nem kevesebb, mint 14 millió forintot költöttek.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!