2020. május 29. 08:06
mfor.hu

Mivel a miniszterelnök szerint most egy csendesebb időszak következik, ezért alkalmas az idő egy nemzeti konzultáció lebonyolítására. 

Szokásos péntek reggeli rádióinterjújában a különleges bevetési egység létrehozása mellett más újdonságot is elárult. Mivel a kormányzásuk egyik alapját jelenti az állampolgárok véleménye, ezért most is szükségét érzi Orbán Viktor annak, hogy az eltelt hónapok történéseiről és kormányzati intézkedéseiről megkérdezze a véleményüket. 

Mivel most egy csendesebb időszak következik a járványban, újabb nemzeti konzultációt indít el a kormány - jelentette be a miniszterelnök. 

Elmondása szerint a kérdések nagy része már elkészült, néhányat kell még a nap folyamán véglegesíteni. A témája ezúttal a koronavírus-járvány és a gazdaság újraindítása. 

Szeretnék megkérdezni az emberek véleményét arról, hogy milyen intézkedések maradjanak életben a jövőben, milyeneket kellene még esetleg meghoznia a kormánynak. Az utolsó kérdés pedig Orbán szerint különösen izgalmas lesz, ez arról szól, hogy fogadják-e el a Soros György-féle tervet, miszerint bocsásson-e ki Magyarország "örök adósrabszolgaságot eredményező kötvényt, ami sose jár le, mindig csak fizetnünk kell".

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.