<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Felfokozott hangulatban találkoztak egymással a huszonhárom éves hagyományú Tisztelt Ász! társasági tenisztorna résztvevői. Örültek annak, hogy a pandémia harmadik hullámának lecsengése után végre együtt teniszezhetnek, egyben a hatása alatt voltak a magyar labdarúgó válogatott által előző napon a franciák ellen elért bravúros döntetlennek.

Ki ne tudná, hogy szombat után vasárnap következik a naptárban. A június 19-e szombat azonban sokáig emlékezetes marad a sportot szeretők számára, hiszen ezen a napon játszottunk a foci EB-n 1-1-es döntetlent a világbajnok francia válogatott ellen. A győzelemmel felérő döntetlen másnap is foglalkoztatta az embereket, így a vasárnap a budapesti Park Teniszklubban megrendezett 44. Tisztelt Ász! tenisztorna résztvevőit is.

A pandémia sem szegte kedvét a teniszverseny mezőnyének, amely a jelenlegi és egykori parlamenti képviselőkből, állami vezetőkből és teniszpartnereikből állt. Hatvanan neveztek a HGS PR Ügynökség és a Parlament Sportegyesület által szervezett tenisztornára, közöttük Molnár Gyula és dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselők, Beneda Attila az EMMI helyettes-államtitkára, Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára és a Parlament Sportegyesület elnöke, a Miniszterelnökségtől dr. Janó Márk közigazgatási államtitkár és Vartus Gergely helyettes-államtitkár. Dr. Pintér Sándor belügyminiszter rendszeres résztvevője volt eddig ennek a társasági tenisztornának, ám ezen a versenyen - hivatali elfoglaltságai miatt - csak rövid időt tudott tölteni, együttérzését kifejezve a teniszezőknek, akik dacolva a hőséggel játszottak négy-öt szettet a tűző napon. Az egykori országgyűlési képviselők közül dr. Baja Ferenc, dr. Bohács Zsolt, Fehérvári Tamás, Gúr Nándor, dr. Karl Imre, Kőszegi Zoltán, dr. Mádi László, Márton Attila, dr. Molnár Attila, Puch László, Sági István, Szabó István, dr. Varga István, Varga József, Varga Zoltán és dr. Veres János indultak a teniszversenyen.

Fotó: Tisztelt Ász!Fotó: Tisztelt Ász!

Nagy sikert aratott, hogy Juhász Zsolt tulajdonos maga főzte és tálalta az ebédet az Izsáki Házitészta Kft. erre a célra kialakított büfékocsijából.

A versenyzők teniszben szerzett tapasztalata alapján 8 ágon zajlott a verseny. Tizenegy pályán ötvenkét mérkőzésen dőltek el a dobogós helyezések. A Tisztelt Ász! győztesei voltak: Sági István – Molnár András (Agassi ág), Mádi László – Szik László (Becker ág), Szűcs Lajos – Bohács Zsolt (Federer ág), Varga István – Németh István (Sampras ág), Márton Attila - Polyák László, illetve Szabó István - Földházi István (Nadal ág), Csampa Zsolt - Nagyiványi György (Djokovics ág), Szűcs Gábor - Csallóközi Zoltán (Murray ág), Füredi Károly - Németh Antal (McEnroe ág).

A díjakat: Csampa Zsolt helyettes államtitkár, a Parlament SE elnöke, Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő a Parlament SE tenisz szakosztálya elnöke, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Érsek-Csanádi László a Porsche Hungária Kft. tanácsadója, Dr. Földházi Ilona Erzsébet a Földházi Földmunkagép Kft. tulajdonosa, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezetője, Nagyiványi Tamás a Basic Line Kft. ügyvezetője és Zsidi Anna az EURO BRILL 97 Autójavító Kft. képviselője adták át.

Az esemény fővédnöke Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

Az esemény kiemelt támogatói:

 • E.ON Hungária Zrt.
 • MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Támogatók:

 • Basic Line Kft.
 • EURO BRILL 97 Autójavító Kft.
 • Földházi Földmunkagép Kft.
 • Horfer Serleg Kft.
 • Izsáki Házitészta Kft.
 • Magyar Tenisz Szövetség
 • Park Teniszklub
 • Porsche Hungária Kft.
 • Szamos Marcipán Kft.

Médiatámogatók:
Mix Magazin, mfor.hu, piacesprofit.hu, privátbankár.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.