<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Megadta magát egy teljes orosz felderítő egység Csernyigovnál.

Az ukrán UNN hírügynökség csütörtök este adta hírül az egyik elfogott orosz tiszthelyettes döbbenetes szavait. Konsztantyin Szergejevics Bujnyicsev azt mondta:

"Senki sem gondolta, hogy ölni megyünk. Nem készültünk konkrétan harcolni, csak az információ összegyűjtése volt a feladat, hiszen felderítősök vagyunk".

A tiszthelyettes beszámolója szerint csak hadgyakorlatról volt szó Jelnij falu körzetében és azt hitték, majd szépen haza mennek. Tegnap este tudták meg, hogy támadás lesz Ukrajna ellen.

Az elfogott orosz katona (fotó: UNN hírügynökség)Az elfogott orosz katona (fotó: UNN hírügynökség)

Valerij Zaluzsnij ukrán főparancsnok Facebook oldalán azt közölte, hogy egy teljes orosz felderítő csoport adta meg magát a nap folyamán a Csernyigovi körzetben. Ezek a katonák a 74-es orosz lövészdandár kötelékébe tartoztak.

Folyamatosan frissülő hírek a háborúról:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.