TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A felcsúti milliárdosnak már van egy horvát csapata, most a nyugati szomszédunk egyik gárdájánál jelent meg kérőként.

Mészáros Lőrinc az SV Mattersburg csapatára tett ajánlatot az osztrák Der Standard beszámolója szerint - vette észre a 24.hu. Az osztrák élvonalbeli klubért hárman tettek ajánlatot:

  • egy gazdag bosnyák cég tulajdonosa, aki nem mellesleg a csapattól 15 év után távozó hátvéd, Nedeljko Malics nagybátyja,
  • egy kínai és amerikai felmenőkkel rendelkező befektető, Chien Lee, akinek több csapatban (FC Thun, FC Ostend, FC Nice, FC Barnsley) is van részesedése,
  • valamint Mészáros Lőrinc.

Az osztrák lap beszámolója szerint a burgenlandi vezetők még nem döntöttek, Mészárossal kapcsolatban pedig megjegyzik, hogy a felcsúti milliárdos gyakorlatilag a magyar miniszeterelnök jobb és bal keze, de még inkább a pénztárcája. Az ugyanakkor pozitívkumként szól mellette, hogy az ajánlatának elfogadása esetén a Mattersburg utánpótlását bizonyára felvirágoztatná egy ilyen együttműködés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.