TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 30. 12:25
mfor.hu

A felcsúti milliárdosnak már van egy horvát csapata, most a nyugati szomszédunk egyik gárdájánál jelent meg kérőként.

Mészáros Lőrinc az SV Mattersburg csapatára tett ajánlatot az osztrák Der Standard beszámolója szerint - vette észre a 24.hu. Az osztrák élvonalbeli klubért hárman tettek ajánlatot:

  • egy gazdag bosnyák cég tulajdonosa, aki nem mellesleg a csapattól 15 év után távozó hátvéd, Nedeljko Malics nagybátyja,
  • egy kínai és amerikai felmenőkkel rendelkező befektető, Chien Lee, akinek több csapatban (FC Thun, FC Ostend, FC Nice, FC Barnsley) is van részesedése,
  • valamint Mészáros Lőrinc.

Az osztrák lap beszámolója szerint a burgenlandi vezetők még nem döntöttek, Mészárossal kapcsolatban pedig megjegyzik, hogy a felcsúti milliárdos gyakorlatilag a magyar miniszeterelnök jobb és bal keze, de még inkább a pénztárcája. Az ugyanakkor pozitívkumként szól mellette, hogy az ajánlatának elfogadása esetén a Mattersburg utánpótlását bizonyára felvirágoztatná egy ilyen együttműködés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.