<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Rekordösszeget költött a Fidesz a debreceni frakcióülésre. 

A Fidesz június 16-18. között Debrecenben tartotta meg kihelyezett ülését, mely több szempontból is rendkívülire sikeredett. Egyrészt, mint arról az országos sajtó beszámolt: fekete kordonok mögé bújt a kormánypárt, másrészt pedig rekordösszegért tartotta az ülést. Utóbbiról a Magyar Narancs számolt be.

Az Országgyűlés Hivatala 56 millió forintot fizetett a rendezvény után az önkormányzati tulajdonú Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft.-nek - írja a lap a parlament üvegzseb oldalára hivatkozva. 

Az összeg minden korábbi ülés büdzséjét túlszárnyalja, olyannyira, akár öt kihelyezett ülést is fedezni lehetett volna belőle. Eddig az ilyen rendezvények költsége nem lépte túl a 17 millió forintot. A lap összesítése szerint 2013 szeptembere és 2019 februárja között összesen öt ilyen ülést tartottak, melyek összege együttesen 59 millió forintra rúgott – ezekhez képest is kimagasló a debreceni monstre program.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.