1p

A téma az ellátási helyzet, a kilátások áttekintése és a jövő évi beszerzési lehetőségek feltérképezése volt.

Ülésezett a szakminiszter vezetésével az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzs pénteken Budapesten – közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel. A testület első alkalommal egyeztetett az aktuális ágazati kérdésekről Lantos Csaba energiaügyi miniszter vezetésével. A napirenden ezúttal is hangsúlyosan szerepelt az ellátási helyzet és kilátások áttekintése, a jövő évi beszerzési lehetőségek feltérképezése – ismertette a szaktárca.

Az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzset idén nyáron hozta létre a kormány, irányítását az önálló Energiaügyi Minisztérium megalakulása után vette át az új tárcát vezető Lantos Csaba. A testület küldetése változatlan: a magyar családok és a rezsicsökkentett árak védelme, az energiaellátás biztonsága érdekében dolgozik a továbbiakban is – tájékoztatott közleményében az EM.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!